Antena 3 CNN Politică PDL atacă primăria Cluj cu sloganul lui Iliescu

PDL atacă primăria Cluj cu sloganul lui Iliescu

PDL atacă primăria Cluj cu sloganul lui Iliescu
Sursa foto: Sorin Apostu
31 Ian 2009   •   12:49

PDL a început campania pentru câştigarea primăriii Cluj împrumutând sloganul folosit de Ion Iliescu la alegerile prezidenţiale din 1996. Primarul interimar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi-a lansat sâmbătă la Casa de Cultură a Studenţilor candidatura la Primăria Cluj-Napoca cu sloganul ?Am pornit împreună, continuăm împreună?, care nu i-a adus prea mult noroc lui Iliescu. Atunci, actualul preşedinte de onoare al PSD a pierdut alegerile în faţa candidatului CDR, Emil Constantinescu.
Pe scena Casei de Cultură a Studenţilor au fost amplasate două panouri, cel din stânga fiind dedicat campaniei electorale a premierului Emil Boc de la alegerile locale din vara lui 2008, iar cel din dreapta primarului interimar Sprin Apostu. Pe panoul lui Boc scrie ?Am pornit împreună?, iar pe cel a lui Apostu - ?Continuăm împreună?.
Tot ca slogan de campanie, candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca a mai ales ?Sorin Apostu ? primarul tău?.
Lansarea candidatului a debutat cu recitaluri din partea lui Dumitru Fărcaş, Sava Negrean Brudaşcu şi Aurel Tămaş. Au urmat promisiule electorale ale candidatului PDL: stadion, aeroroport, centuri ocolitoare, sediu pentru filarmonică, izolarea termică a blocurilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: primarie slogan Cluj candidat Iliescu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close