Antena 3 Politică PDL boicotează din nou Antena 3. Reprezentanţii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului nostru de televiziune

PDL boicotează din nou Antena 3. Reprezentanţii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului nostru de televiziune

de L.D.    |    M.Z.    |    24 Iul 2012   •   17:21
PDL boicotează din nou Antena 3. Reprezentanţii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului nostru de televiziune
Sursa foto: Foto: Intact Images

Liderii PDL au decis să boicoteze din nou Antena 3. Reprezentanţii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului nostru de televiziune.


Update 20.45 - Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda şi-a confirmat prezenţa la emisiunea Subiectiv de la Antena 3, marţi, în jurul orei 13, a spus Răzvan Dumitrescu, în ediţia de marţi a emisiunii Subiectiv.

După numai patru ore, liderii democrat-liberali anunţau că au decis să boicoteze din nou Antena 3, astfel că reprezentanţii PDL nu vor mai participa la emisiunile postului nostru de televiziune.


Cezar Preda a declarat că toate acţiunile PDL au fost transformate în execuţii publice de către Antena3. Cei mai rezistenţi oameni care au fost în emisiunile Antena 3 au fost trataţi cu o aşa grosolănie încât au fost nevoiţi să plece din emisiune, a mai adăugat acesta.

Cu două săptămâni în urmă, reprezentanţii formaţiunii au mai explicat că PDL nu doreşte întoarcerea înainte de 1989 sau „pe vremea lui Adrian Năstase”, când presa nu avea voie să critice partidul de la guvernare.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close