Antena 3 CNN Politică PDL Botoşani a împărţit brichete şi bere prin baruri în timpul finalei Europa League

PDL Botoşani a împărţit brichete şi bere prin baruri în timpul finalei Europa League

PDL Botoşani a împărţit brichete şi bere prin baruri în timpul finalei Europa League
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Mai 2012   •   11:10

Mai mulţi tineri care purtau tricouri inscripţionate "Mişcarea pentru Botoşani" (PDL, PER şi PNŢCD) au mers, miercuri seară, în barurile din municipiul Botoşanin, unde microbiştii vizionau finala Ligii Europa şi au împărţit materiale electorale din partea primarului Cătălin Flutur, informează Mediafax.

Astfel, profitând de faptul ca localurile erau pline de microbişti care vizionau finala Europa League, tinerii au împărţit clienţilor brichete şi pixuri cu însemnele alianţei electorale şi transmiteau acestora că "sunt din partea domnului Cătălin Mugurel Flutur", primarul municipiului Botoşani şi candidatul PDL pentru încă un mandat.
   
Surpriza clienţilor a fost că au putut, de asemenea, consuma şi câte o bere gratis tot din partea actualului primar, Cătălin Flutur.
   
Coordonatorul tinerilor din organizaţia municipală PDL Botoşani, Bogdan Iablonschi, care a participat la acţiunea de miercuri seară, a apreciat că aceasta nu are caracterul unei acţiuni de campanie electorală.
   
"Dacă asta e campanie, atunci ne cerem scuze", a spus Iablonschi, care a amintit că în perioada sărbătorilor de Paşte candidaţi din alte partide au oferit alegătorilor cozonac şi pască.
   
Campania electorală începe, conform legii, în 11 mai.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close