Antena 3 CNN Politică PDL caută soluţii de urgenţă pentru Primăria Sectorului 4, după anunţul că Piedone candidează din partea USL

PDL caută soluţii de urgenţă pentru Primăria Sectorului 4, după anunţul că Piedone candidează din partea USL

PDL caută soluţii de urgenţă pentru Primăria Sectorului 4, după anunţul că Piedone candidează din partea USL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
31 Mar 2012   •   12:26

Democrat liberalii caută soluţii de urgenţă după anunţarea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone din partea USL pentru un nou mandat la primăria sectorului 4. Conform unor surse, ei i-ar fi propus europarlamentarului Cristian Preda să fie contracandidatul lui Piedone la alegerile din 10 iunie, numele său fiind luat în calcul şi pentru Primăria Capitalei.

Propunerea a venit după ce democrat-liberalii au amânat semnarea protocolului cu UNPR, pentru alegerile locale, la sfârşitul unei întâlniri secrete care a avut loc azi-noapte, la sediul  din Modrogan.

Membrii Biroului Permanent al PDL s-au reunit pentru a semna protocolul pentru alegerile locale cu colegii de la UNPR. După mai multe ore de discuţii, democrat liberalii au decis să amâne semnarea protocolului.

Am decis în această seară amânarea semnării protocolului din următoarele considerente: protocolul conţinea candidaţii la primăriile de sector, lista pentru Consiliul General care era o lista comună şi staff-ul. Ţinând cont de situaţia creată, toate aceste lucruri trebuie rediscutate, a declarat Ştefan Pirpiliu, deputat al PDL, după întâlnirea de la Modrogan.

×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close