Antena 3 CNN Politică PDL cere PSD ca liderii săi să tacă şi să să nu mai atace alianţa

PDL cere PSD ca liderii săi să tacă şi să să nu mai atace alianţa

PDL cere PSD ca liderii săi să tacă şi să să nu mai atace alianţa
Sursa foto: adriean videanu
14 Ian 2009   •   01:26

Coaliţia PDL - PSD a organizat marţi seara o întâlnire în moment de criză. Aceasta nu a vizat însă criza economică, ci tensiunile artificiale create ca urmare a scandalului ce îi viza pe Gabriel Oprea şi Virgil Ardelean.
Astfel, PDL a cerut partenerilor ca interdicţia atacurilor să se aplice şi memebrilor PSD, care nu au fost şi nu sunt de acord cu coaliţia dintre cele două formaţiuni. De cealaltă parte, vicepremierul Dan Nica a anunţat că va lua măsuri când va prelua conducerea MAI.
Acesta nu a intrat în detalii pentru a exemplifica pe cine va înlocui în fruntea MAI şi a DGIPI, pe perioada interimatului.
La anunţul făcut de Adriean Videanu şi Dan Nica, cei doi nu au înaintat nici un nume pentru ocuparea postului de titular la MAI. Reprezenatntul PDL a subliniat că formaţiunea sa doreşte să nu mai fie atacată de membrii PSD ce nu au fost de acord cu guvernarea alături de partidul lui Emil Boc.
El a mai precizat, de asemenea, că PDL consideră că "este incorect ca o problemă internă, de imagine, a unui partid să fie transferată" celuilalt partid al coaliţiei.
Dan Nica a vorbit în numele PSD pe această temă, afirmând că "disconfortul" din ultimele zile a venit din partea "vocilor care au avut păreri personale" şi care, " în absenţa unor informaţii complete", au dus la interpretări lipsite de rigoare şi precizie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close