Antena 3 CNN Politică PDL: Cerem demisia de urgenţă a lui Crin Antonescu din Parlamentul României

PDL: Cerem demisia de urgenţă a lui Crin Antonescu din Parlamentul României

PDL: Cerem demisia de urgenţă a lui Crin Antonescu din Parlamentul României
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Iun 2011   •   20:25
Partidul Democrat Liberal a cerut, într-un comunicat de presă remis agenţiei Mediafax, demisia de urgenţă a liderului PNL Crin Antonescu şi ieşirea acestuia din viaţa publică.

Partidul de guvernământ îl acuză pe liderul liberal că "desconsideră total rezultatul referendumului pentru modificarea Constituţiei, din noiembrie 2009”.

"Crin Antonescu a adus cea mai mare jignire românilor prin faptul cã nu recunoaşte votul dat de cetăţeni în cadrul referendumului din anul 2009 referitor la modificarea Constituţiei, potrivit propriei declaraţii fãcute astăzi, 2 iunie. Crin Antonescu vrea sã striveascã, prin dispreţul sãu socialist, pe cei 9.320.240 de alegãtori care s-au prezentat la urne la referendumul privind modificarea Constituţiei din noiembrie 2009 şi, totodatã, pe cei 6.740.213 de alegãtori care au rãspuns 'DA' propunerii privind trecerea la un Parlament unicameral”, se arată în comunicatul PDL.

Partidul Democrat Liberal cere demisia de urgenţă a lui Crin Antonescu din Parlamentul României şi ieşirea lui din viaţa publică, se subliniază în comunicat.


Crin Antonescu: "PNL are propiile sale opţiuni şi proiecte pe care le va lune în discuţie"


Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că formaţiunea sa nu va participa la procesul de modificare a Constituţiei în actuala formulă parlamentară, al apreciind că modificarea legii fundamentale trebuie operată de viitorul Legislativ, într-un climat de dialog.

"PNL are propiile sale opţiuni şi proiecte pe care le va lune în discuţie când va fi cazul şi în fomele fireşti pentru modificarea Constituţiei. PNL nu acceptã sã participe la o aşa-zisă discuţie, dezbatere şi acţiune în vederea modificãrii Constituţiei pe picior, când şi cum are chef Traian Bãsescu", a precizat Antonescu.

Liderul liberal a arătat că modificarea Constituţiei trebuie sã se întâmple rar şi în niciun caz conjunctural, el apreciind că o astfel de modificare trebuie făcută pe îndelete şi trebuie să dureze.


×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close