Antena 3 CNN Politică PDL Constanţa vrea demisia lui Radu Mazăre. Circa 250 de foşti liberali sunt primiţi în PDL

PDL Constanţa vrea demisia lui Radu Mazăre. Circa 250 de foşti liberali sunt primiţi în PDL

PDL Constanţa vrea demisia lui Radu Mazăre. Circa 250 de foşti liberali sunt primiţi în PDL
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Aug 2011   •   20:25
Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, va participa luni la o festivitate organizată de filiala PDL Constanţa pentru intrarea a 250 de foşti liberali în rândurile democrat-liberalilor, conform Agerpres.

Conform unui comunicat remis presei de organizaţia PDL Constanţa, cei 250 de membri s-au alăturat unui proiect demarat de liderul judeţean democrat-liberal, Christian Gigi Chiru, pentru demiterea primarului Radu Mazăre.

"Evenimentul se va desfăşura într-un cadru festiv, începând cu ora 12:30, în restaurantul complexului Parc din staţiunea Mamaia”, se arată în comunicatul oficial. De asemenea, purtătorul de cuvânt al filialei a declarat că preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a confirmat prezenţa la eveniment.

Motivele invocate de PDL-işti pentru demiterea primarului Radu Mazăre sunt: "administrarea defectuoasă a zonei peninsulare care este într-o avansată şi continuă stare de gradare; a străzii Traian care este în continuare închisă iar blocurile stau să se prăbuşească (...), podul IPMC se clatină (...),lipsa interesului în conservarea patrimoniului oraşului şi transformarea acestuia în boom imobiliar (...), starea jalnică în care se află astăzi falezele oraşului (...), indiferenţa în gestionarea situaţiilor litigioase, fiind pus în pericol bugetul oraşului (...), uşurinţa cu care primarul aprobă construirea blocurilor pe spaţiile verzi (...), absenţa de la primărie (...), lipsa de viziune în dezvoltarea sectorului privat şi împovărarea acestuia cu taxe locale'', conform democrat-liberalilor.

Democrat-liberalii aşteaptă demisia de onoare din partea primarului Radu Mazăre până la 1 septembrie 2011. În caz contrar, aceştia vor demara procedurile de strângere de semnături pentru demiterea primarului.

×
Parteneri
Șefa ASSMB, Oana Sivache, plasată sub control judiciar de DNA
x close