Antena 3 CNN Politică PDL: Crin Antonescu nu va ajunge preşedintele României. Va avea aceeaşi soartă ca Mircea Geoană

PDL: Crin Antonescu nu va ajunge preşedintele României. Va avea aceeaşi soartă ca Mircea Geoană

PDL: Crin Antonescu nu va ajunge preşedintele României. Va avea aceeaşi soartă ca Mircea Geoană
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Aug 2013   •   13:32
Crin Antonescu nu va ajunge preşedintele României pentru că ''maşinăria de vot roşie" nu-l va susţine, a declarat prim-vicepreşedintele PDL, Andreea Paul, sâmbătă, la Şcoala de vară a Tineretului Democrat Liberal.
 
"Antonescu (Crin Antonescu - n.r.) şi-a dat şi continuă să-şi dea zilnic câte un monumental autogol. Crin Antonescu nu va ajunge niciodată preşedinte (al României - n.r.). Este naiv să-şi imagineze că maşinăria de vot roşie îl va susţine. Ponta îi va face lui Antonescu o 'baie' roşie la fel cum Vântu (Sorin Ovidiu Vântu -n.r.) i-a făcut lui Geoană. L-a îmbăiat straşnic şi nu a ajuns preşedinte. Nici Antonescu nu are această şansă. Dacă USL a câştigat puterea prin minciună, prin dezinformare, nu cred că aceasta este calea pe care Organizaţia de Tineret a PDL trebuie să o propună viitorului politicii româneşti", a spus prim-vicepreşedintele PDL, conform Agerpres.
 
Andreea Paul a adăugat că democrat-liberalii pot impune "politica de caracter, bazată pe argumente, pe educaţie'', astfel încât tinerii să se regăsească în modelul pe PDL îl propune. 
 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close