Antena 3 CNN Politică PDL, faţă în faţă cu criticile lui Băsescu: Nu avem elemente care să justifice sancţionarea Monicăi Iacob-Ridzi

PDL, faţă în faţă cu criticile lui Băsescu: Nu avem elemente care să justifice sancţionarea Monicăi Iacob-Ridzi

PDL, faţă în faţă cu criticile lui Băsescu: Nu avem elemente care să justifice sancţionarea Monicăi Iacob-Ridzi
Sursa foto: Monica Iacob-Ridzi
30 Noi 2009   •   14:05

Conducerea partidului nu are la dispoziţie date suplimentare care să justifice aplicarea de sancţiuni de linie de partid împotriva preşedintelui Organizaţiei de Tineret, Monica Iacob-Ridzi., a declarat luni, vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur. Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, preşedintele Traian Băsescu a apreciat că era corect ca PDL să procedeze la suspendarea din funcţia de lider al tineretului democrat-liberal a Monicăi Iacob Ridzi până când Parchetul se pronunţă cu privire la faptele pentru care este cercetată.
?PDL a fost primul de acord cu toate demersurile transparente din Parlament. N-am dorit ca Parlamentul să fie un paravan pentru Monica Ridzi. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu PSD, în cazul lui Adrian Năstase", a declarat Gheorghe Flutur, întrebat cum comentează afirmaţia lui Băsescu, referitoare la lipsa unor sancţiuni aplicate de către conducerea partidului pentru fostul ministru al Tineretului şi Sportului.

Despre faptul că Monica iacob Ridzi şi-a păstrat, în toată această perioadă, funcţia în cadrul conducerii PDL, Flutur a răspuns. "Noi am cerut procedurile parlamentare să se pună în aplicare şi să fie transparent aplicate. În rest, funcţionează prezumţia de nevinovăţie şi deocamdată nu avem alte elemente suplimentare".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: critici Monica Iacob-Ridzi
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close