Antena 3 CNN Politică PDL fură startul în campanie: Au apărut afişe cu mesaje electorale ascunse, cu 10 luni mai devreme

PDL fură startul în campanie: Au apărut afişe cu mesaje electorale ascunse, cu 10 luni mai devreme

PDL fură startul în campanie: Au apărut afişe cu mesaje electorale ascunse, cu 10 luni mai devreme
Sursa foto: Foto: Videonews
29 Dec 2011   •   00:06

Alegerile vor avea loc abia anul viitor, dar politicienii au dat deja startul campaniei electorale. Unii zâmbesc trecătorilor din afişe cât blocul, iar alţii fentează legea limitându-se la o urare de sărbători pe care au lipit sigla partidului.

Chiar în inima sectorului 5 al Capitalei, pe un bloc din bulevardul 13 Septembrie, atârnă un afiş electoral uriaş. Edilul de la 2, Neculai Onţanu îl prezintă bucureştenilor pe Corin Romanescu. Un anonim pentru locuitorii din zonă, dar cu intenţii uşor de descifrat.

Progresistul are acum notorietate zero, dar având în vedere că alegerile sunt abia anul viitor, are toate şansele să recupereze teren. Oamenii ştiu că cei care au început deja campania electorală încalcă legea. 

Dacă în sectorul 5, campania electorală e la vedere, în sectorul 3, democrat-liberalii fentează legea. Sub pretextul promovării campaniei "Cumpără româneşte", partidul de la guvernare şi-a afişat sigla în locurile cele mai circulate: în pieţe şi pe bulevarde. O campanie electorală a PDL-ului.

La o distanţă de un stâlp de afişul respectiv, un altul tot al PDL. Şi acesta ascuns sub un pretext. La câţiva kilometri mai încolo, alt banner acelaşi mesaj.

Nimeni nu pare însă se se sesizeze că afişajul electoral este interzis până în campanie şi că până atunci mai sunt aproape 10 luni.

 


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close