Antena 3 CNN Politică PDL-istul Sever Voinescu nu a făcut nimic pentru Ploieşti după ce a fost ales deputat

PDL-istul Sever Voinescu nu a făcut nimic pentru Ploieşti după ce a fost ales deputat

PDL-istul Sever Voinescu nu a făcut nimic pentru Ploieşti după ce a fost ales deputat
Sursa foto: voinescu
10 Apr 2010   •   10:43

Democrat-liberalii nu mai merg la emisiuni de televiziune, dar nici prin colegiile în care au fost aleşi nu prea mai dau. Ploieştenii se plâng că au fost minţiţi de deputatul PDL Sever Voinescu în campania electorală din 2008. Voinescu le-a promis că Ploieştiul va avea un stadion la standarde europene, hipodrom funcţional, dar şi o nouă arhitectură la Gara de Sud. După alegeri, însă, toate promisiunile au fost uitate.

După un an şi jumătate de mandat, nimic din ce a promis deputatul PD-L Sever Voinescu nu s-a realizat. A câştigat colegiul cu sprijinul puternic al filialei, care a avut sarcina de a pompa cadouri electorale în zona de sud, lucru care i-a nemulţumit pe unii dintre candidaţii care au scos bani din buzunar pentru campanie. Însă, după ce s-a văzut cu sacii în caruţă, Sever Voinescu a mai fost la Ploieşti doar de două ori. O dată pentru a participa la o întâlnire cu mediul de afaceri, iar altă dată pentru a fi prezent la două emisiuni de televiziune.

?Mai mult la tv l-am văzut. Îl trimit ăştia să ţină conferinţe. Pe teren nu l-am văzut. Oricum, eu sunt foarte nemulţumit de el. Dacă ştiam că e aşa, nu-l mai votam?, a declarat unul dintre ploieştenii care l-au votat pe Voinescu.

Sever Voinescu a câştigat mandatul de deputat în Colegiul 10 din Ploieşti.

Biroul său parlamentar, în care deputatul ar trebui să ţină audienţe, este la parterul lui bloc din zona de sud a oraşului. Oamenii nu au acces înauntru din cauza interfonului de la intrare. Şi nicăieri nu există vreun indiciu care să le uşureze accesul.

Antena 3




×
Subiecte în articol: Sever Voinescu Ploiești deputat Campanie
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close