Antena 3 CNN Politică PDL lansează europarlamentari cu atacuri la PNL şi PSD

PDL lansează europarlamentari cu atacuri la PNL şi PSD

PDL lansează europarlamentari cu atacuri la PNL şi PSD
Sursa foto: elena udrea
26 Mai 2009   •   04:28

Lansarea candidaţilor PDL la europarlamentare de la Bucureşti a însemnat un nou prilej de atacuri în interiorul alianţei de la guvernare. Astfel, ministrul Turismului, Elena Udrea, şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, i-au calificat pe colegii de la guvernare ca fiind ?dalmaţieni? .
Elena Udrea nu e mulţumită de modul cum îşi conduce PSD campania pentru alegerile din iunie şi crede că "partidul dalmaţienilor aleargă din colţ în colţ prin ţară inducând lumea în eroare, oamenii nu ştiu dacă votează la preşedinţie sau votează la europarlamentare. În orice caz, sunt atât de pătaţi încât nu ştim cum, cât Ariel ar trebui să spele imaginea lor în fata Europei", a lansat ministrul Turismului.
Liderul PDL nu s-a oprit aici şi a lansat atacuri şi la adresa opoziţiei, afirmând că liberalii ?se ceartă să afle unde s-au dus banii pe care i-au câştigat cât au fost la guvernare şi aflăm că Tăriceanu, ce a făcut cu bugetul naţional, ce a făcut cu bugetul ţării, a facut şi cu bugetul partidului: a lasat datoriile neplătite încă de anul trecut".
În acelaşi timp, Roberta Anastase a chemat la luptă contra "avocaţilor lui Adrian Nastase". Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a amintit şi pe fostul preşedinte Ion Iliescu, despre care afirma că "se gândeşte la cum să-şi acopere trecutul istoric?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close