Antena 3 CNN Politică PDL, nemulţumit de cum stă ARD în sondaje şi de vizibilitatea scăzută a liderilor

PDL, nemulţumit de cum stă ARD în sondaje şi de vizibilitatea scăzută a liderilor

PDL, nemulţumit de cum stă ARD în sondaje şi de vizibilitatea scăzută a liderilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Noi 2012   •   18:46

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, s-a declarat vineri nemulţumit de procentul de 23% la care se situează ARD în sondaje şi a criticat vizibilitatea redusă a liderilor politici ai alianţei în teritoriu.

"Categoric că un procent de 23% pentru ARD este totalmente insuficient şi ne plasează în afara posibilităţii de guvernare. Noi contăm pe un procent de cel puţin 27-28%. De la 27% în sus vorbim, zic eu, de un procent rezonabil şi care poate să plaseze ARD în poziţia de posibilă guvernare. 23% este categoric un procent care nu ne satisface şi nu va fi niciodată pe măsura posibilităţilor noastre. Eu sunt absolut convins că ARD nu va avea un procent sub 27%", a declarat liderul PDL, informează Agerpres.

Ioan Oltean este de părere că liderii politici ai ARD, printre care i-a nominalizat pe Vasile Blaga, Mihai-Răzvan Ungureanu şi Anca Boagiu, trebuie să fie mai prezenţi în teritoriu, în special în judeţele unde alianţa nu stă bine în sondaje, şi spune că acest lucru l-a susţinut şi la şedinţa Colegiului director al PDL de joi.

Deputatul PDL a adăugat că printre reproşurile care li s-au adus liderilor ARD la şedinţa Colegiului director a fost şi acela că "nu sunt suficient de convingători, de persuasivi, de hotărâţi în a prezenta politica şi strategia noastră, angajamentele noastre şi rezultatele noastre", dar speră ca alianţa să recupereze în ultimele zile de campanie printr-o prezenţă mai activă în rândul electoratului.

"Noi recunoaştem, este foarte greu, pentru că liderii noştri sunt fiecare dintre ei şi candidaţi şi fiecare doreşte să fie prezent şi în colegiu pentru a-şi susţine propria candidatură. Dar, în acelaşi timp, şi ei trebuie să înţeleagă că liderii cu cea mai mare vizibilitate, cu cea mai mare atractivitate trebuie să fie prezenţi peste tot şi micile înţepături, micile reacţii nepotrivite nu sunt de natură a ne motiva şi de a ne crea cea mai bună impresie. De aceea eu îi rog pe fiecare să se abţină şi să aibă un singur obiectiv", a adăugat Oltean.

Întrebat dacă vor fi schimbări la conducerea PDL în cazul unor rezultate slabe la alegerile parlamentare din 9 decembrie, Ioan Oltean a răspuns că acesta nu este o preocupare a partidului în momentul de faţă.

"Nu suntem preocupaţi în acest moment de asemenea lucruri. Singura noastră preocupare este să fim cât mai prezenţi în teritoriu, să obţinem cât mai multe voturi. Ce va fi după 9 decembrie, vom putea discuta la vremea respectivă", a conchis liderul PDL.




×
Subiecte în articol: Ioan Oltean
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close