Antena 3 Politică PDL nu-şi anunţă încă prezidenţiabilii, ca să nu se "uzeze"

PDL nu-şi anunţă încă prezidenţiabilii, ca să nu se "uzeze"

25 Ian 2013   •   16:35
PDL nu-şi anunţă încă prezidenţiabilii, ca să nu se "uzeze"
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări, că partidul are mai mulţi candidaţi pentru alegerile prezidenţiale, dar nu dezvăluie numele lor pentru a nu interveni "uzura", informează Mediafax.
   
Întrebat dacă PDL are candidat pentru alegerile prezidenţiale, Oltean a răspuns: "Mai mulţi".
   
"Nu dezvăluim. E prea devreme. Mai e un an şi jumătate. Vă dau în scris că alegerile (prezidenţiale - n.r.) vor avea loc anul viitor pentru că nu poţi încălca Constituţia chiar aşa. Cu cât candidatul e anunţat mai devreme, cu atât uzura se produce mai repede. E ca o maşină care funcţionează şi plăcuţele se distrug", a spus Oltean, vineri, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă Emil Boc ar putea fi candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Oltean a spus:

"Emil Boc este primarul municipiului Cluj-Napoca. Acolo este şi acolo trebuie să îşi facă treaba!".
   
Întrebat, de asemenea, dacă Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Oltean a răspuns că Ungureanu este senator "şi-şi face treaba acolo": "Toţi îşi fac treaba acolo unde sunt".
   
"În momentul acesta, partidul are două preocupări fundamentale, aceea de a se comporta impecabil ca partid de opoziţie şi a doua - analiza şi restructurarea lui. Acestea sunt preocupările partidului. O să vedem după ce ne restructurăm şi ne reaşezăm. O să ne gândim şi la candidatul pentru Preşedinţia României. Acest lucru nu înseamnă că noi nu avem o anumită gândire, dar nu este preocuparea noastră principală în acest moment. Este timp suficient ca să îl scoatem la vedere şi să-l pregătim pentru alegeri. În acest moment nu este o preocupare a partidului", a spus Ioan Oltean.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close