Antena 3 CNN Politică PDL pe locul doi. Emil Boc:"Am învins!" (VIDEO)

PDL pe locul doi. Emil Boc:"Am învins!" (VIDEO)

PDL pe locul doi. Emil Boc:"Am învins!" (VIDEO)
Sursa foto: Emil Bovc
07 Iun 2009   •   21:22

Președintele PDL, Emil Boc a salutat duminică seară ceea ce el a numit victoria partidului. Luând act de faptul că PSD este dat cu 0,3 procente în fața PDL la orele 19.00 , liderul democrat-liberal a susținut că scenariul de la parlamentare unde PSD era creditat cu cinci procnte în fața PDL dar a pierdut la numărul de mandate se va repeta.
?Deşi sondajele de opinie ne plsau atunci în urma PSD cu 5%, am câştigat în faţa PSD cu trei mandate. Aceste rezultate sunt de la ora 19.00 şi au mai fost mai încă doua ore de vot. Or se ştie că toate anlizele au arătat că votul electoratului din aceste ultime ore s-au dus la PDL? a afirmat Boc.

Boc nu a exclus posibilitatea ca numărarea voturilor din această noapte să încline balanţa în favoarea PDL şi să anuleze micul avantaj oferit de cele două exit-poll-uri Insomar şi CCSB în favoarea PSD."Sunt convins că, la fel ca la alegerile pentru Parlamentul României, numărătoarea finală va consfinţi victoria PDL", a spus Boc, în aplauzele militanţilor democrat-liberali adunaţi la sediul central al partidului.

El şi-a exprimat convingerea că, în noaptea de duminică spre luni, ca şi la celelalte scrutinuri, Adriean Videanu va anunţa la numărătoarea voturilor victoria PDL, care va fi consfinţită şi de Biroul Electoral Central.


Liderul PDL a salutat şi accederea tânărului politician , Elena Băsescu în PE, arătând că o aşteaptă în partid ?acolo unde îi este locul?.

În opinia preşedintelui PDL, alegerile europarlamentare au demonstrat că PDL este partidul care ar reprezenta cel mai bine românii la europarlamentare. ?Acest vot ne obligă să fim responsabili în guvernarea ţării? a mai afirmat Boc, trecând sub tăcere absenteismul masiv înregistrat la urne care face ca PDL să fi fost votat de doar 1,3 milioane de români din totalul de 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc alegeri europarlamentare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close