Antena 3 CNN Politică PDL se laudă că a mărit pensiile în timp ce sute de pensionari se plâng de sărăcie

PDL se laudă că a mărit pensiile în timp ce sute de pensionari se plâng de sărăcie

PDL se laudă că a mărit pensiile în timp ce sute de pensionari se plâng de sărăcie
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Apr 2011   •   14:19
În timp ce sute de pensionari stau la cozi ore întregi pentru două pâini sau o pungă de zahăr, deputatul PDL Dan Radu Zătreanu le-a trimis bătrânilor din colegiul său scrisori în care sunt anunţaţi "cu bucurie" că li s-a mărit pensia.

Deputatul le-a scris pensionarilor din colegiul său că pensiile s-au mărit numai prin grija Guvernului Boc. Dan Radu Zătreanu a omis însă să le spună oamenilor că prin grija aceluiaşi cabinet, pensiile au fost impozitate.

Scrisoarea în sine e un elogiu adus premierului Emil Boc şi Cabinetului pe care îl conduce.“Mă bucur că aţi primit o veste cu adevărat bună: vi s-a mărit pensia, ca urmare a recalculării şi reîncadrării într-o nouă grupă de muncă. Această majorare pe care o meritaţi a fost posibilă prin grija Guvernului condus de Emil Boc care a impus principiul contributivităţii la stabilirea cuantumului pensiilor şi a eliminat privilegiile de care dispuneau doar un număr restrâns de pensionari cu pensii de lux.", scrie deputatul PDL, pensionarilor.

Pensionarii ştiu exact cât au primit în plus la pensie sau cât li s-a luat. Oamenii spun însă că pensiile care se încadrează în grupa I şi a II-a de muncă ar fi trebuit majorate în urmă cu trei ani.
 

×
Subiecte în articol: pensii pensionari pdl Emil Boc cabinet premier
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close