Antena 3 CNN Politică PDL se pregătește să cumpere sediul central din Aleea Modrogan

PDL se pregătește să cumpere sediul central din Aleea Modrogan

PDL se pregătește să cumpere sediul central din Aleea Modrogan
Sursa foto: Foto: agerpres.ro
de M.Z.    |    22 Noi 2013   •   09:34

PDL a depus cerere la RA-APPS pentru achiziționarea sediului central situat în Aleea Modrogan nr. 1 din București, a anunțat secretarul general-adjunct al partidului, Marian Zlotea, joi, potrivit Agerpres.

Zlotea a precizat că următorul pas este rezultatul evaluării pe care o va face RA-APPS cu privire la prețul ce va trebui achitat.

"Așteptăm să vedem exact cât o să fie evaluarea. Deocamdată am depus și noi cerere de cumpărare ca și celelalte partide", a precizat Marian Zlotea.

Democrat-liberalul a spus că banii pentru achiziția sediului ar urma să provină din "cotizații, donații și celelalte surse financiare legale aflate la dispoziția unui partid".

"Deocamdată, repet, am efectuat doar demararea procedurilor de achiziționare. Achiziția se va face în conformitate cu Legea partidelor politice. Dacă sumele pe care le vom aduna, potrivit surselor precizate, nu sunt suficiente luăm în calcul și un credit bancar. Vom proceda la fel cum procedează și celelalte partide. Din ce știm noi și din ce declarații publice s-au făcut până acum am înțeles că PSD a declarat că vrea să-și cumpere sediul din Kiselleff din banii membrilor de partid. Și noi vom proceda la fel, ținând cont că PDL are în momentul de față 200 de mii de membri. Dacă nu vor fi destui bani vom apela la un credit pentru a putea cumpăra sediul", a completat secretarul-general adjunct al PDL.

Marian Zlotea a precizat că, din câte cunoaște, o cerere similiară de achiziție a fost depusă în această perioadă și de Organizația PDL București pentru cumpărarea sediului din Aleea Modrogan nr. 22.

×
Subiecte în articol: pdl
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close