PDL: Unii au cerut remaniere, alţii restructurare, iar alţii perioadă de graţie

21 Iun 2010   •   04:50
PDL: Unii au cerut remaniere, alţii restructurare, iar alţii perioadă de graţie emil boc

Deputatul PDL de Mureş Doru Oprişcan a declarat că, la întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu, în PDL au existat trei tabere: una care a cerut remanierea, o alta care a cerut restructurarea Guvernului, iar o a treia a propus acordarea unei perioade de graţie actualului Cabinet.

În ceea ce priveşte discuţiile legate de remaniere, Oprişcan a arătat că au fost trei tabere, care au susţinut opinii diferite, în care s-au susţinut remanierea, respectiv restructurarea Guvernului ori o perioadă acordată Executivului pentru a "pune pe roate" programul economic discutat.

"Concluzia a fost să dăm 60 de zile pentru măsurile discutate şi apoi să aibă loc o analiză strict politică, cu membrii Delegaţiei Permanente şi parlamentari, undeva în jurul datei de 1 septembrie", a spus Oprişcan.

Acesta a precizat că, în cadrul discuţiilor, au fost mulţi miniştri criticaţi.

"Chiar dacă nu au fost nominalizaţi clar, discuţia a fost pe domenii neperformante, care se ştie cine le gestionează, pe bâlbe. Dacă se făcea remanierea acum, în urma analizei, senzaţia mea e că foarte mulţi miniştri ar fi trebuit să plece", a mai spus Oprişcan.

 Antena3.ro

Parteneri
x close