Antena 3 CNN Politică PDL: "Va dăm noi exit-poll". Democrat liberalii au centralizat rezultatele. Vezi numărătoarea lor

PDL: "Va dăm noi exit-poll". Democrat liberalii au centralizat rezultatele. Vezi numărătoarea lor

PDL: "Va dăm noi exit-poll". Democrat liberalii au centralizat rezultatele. Vezi numărătoarea lor
11 Iun 2012   •   01:14

PDL a centralizat rezultatele alegerilor locale din 168 de localităţi, dintre acestea PDL a câştigat în 8 oraşe şi 71 comune, în timp ce USL a câştigat un municipiu reşedinţă de judeţ, Oradea, 7 oraşe şi 48 de comune, a anunţat, duminică la miezul nopţii, democrat liberalul Adriean Videanu.
   
Videanu a spus, într-o conferinţă de presă, că centralizarea PDL a rezultatelor alegerilor locale "merge destul de greu", arătând că până la această oră PDL a centralizat situaţia din 168 de localităţi, din care 3 municipii, 18 oraşe şi 147 de comune.
   
"Astfel, PDL a câştigat 8 oraşe şi 71 de comune, USL a câştigat un municipiu reşedinţă de judeţ, 7 oraşe şi 48 de comune, UDMR a câştigat 2 municipii, 2 oraşe şi 14 comune, PP-DD a câştigat 2 comune, iar independenţii - un oraş şi 2 comune", a anunţat Videanu.
   
El a precizat că municipiul reşedinţă de judeţ câştigat de USL este Oradea, cele două municipii câştigate de UDMR sunt Marghita şi Reghin, iar cele două oraşe - Sovata şi Sângiorgiu de Pădure.
   
Potrivit lui Videanu, cele 8 oraşe câştigate de PDL sunt Nucet şi Vaşcău din Bihor, Jimbolia, Sânnicolau Mare, Gătaia, Ceacova, Deta şi Făget din Timiş.
   
USL a câştigat în oraşele Becleanu, Năsăud, Sângeorz din Bistriţa, Iernutu, Sărmaşu, Răgaş, Buziaş din Timiş, a mai spus Videanu, adăugând că independenţii au câştigat oraşul Bălan din Harghita.
   
PDL face o numărătoare paralelă a voturilor, Adriean Videanu anunţând că PDL va fi primul partid din România care anunţă rezultatul alegerilor, scrie Mediafax.

×
Subiecte în articol: pdl exit poll USL
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close