Antena 3 CNN Politică Pedelistul Ioan Oltean, pregătit să accepte colaborarea cu PSD ?cel mai râios broscoi?

Pedelistul Ioan Oltean, pregătit să accepte colaborarea cu PSD ?cel mai râios broscoi?

Pedelistul Ioan Oltean, pregătit să accepte colaborarea cu PSD ?cel mai râios broscoi?
07 Ian 2009   •   13:49

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a declarat, miercuri, că va lăsa deoparte neînţelegerile cu PSD, anunțându-se pregătit să înghită ?cel mai râios broscoi? pentru binele județului.
?Eu nu sunt supărat pe nimeni, nu urăsc pe nimeni, atât doar că nu uit. În politică am trecut de atâtea ori prin momente în care am înghiţit broasca şi am făcut treaba pe care a trebuit să o fac. Probabil că voi înghiţi şi un broscoi acum dacă va trebui, dar aşa este în politică. Fac politică în interesul oamenilor şi, dacă trebuie să înghit un broscoi pentru ca judeţului Bistriţa-Năsăud să-i fie bine, o să-l înghit. Cu siguranţă că este râios, cel mai râios dintre toţi broscoii?, a spus Ioan Oltean,citat de Mediafax,referindu-se la relaţia pe care filiala sa o are cu reprezentanții locali ai PSD.
Formaţiunea sa a intrat în conflict cu social-democrații după alegerile locale, când PSD şi PNL au dorit să impună vicepreşedinţii la nivelul Consiliului Judeţean. Demersul a eşuat fdupă ce preşedintele CJ, Liviu Rusu a suspendat şedinţa motivând nerespectarea procedurii de vot secret. Ulterior, consilierii PDL au părăsit şedinţa, dar cei ai PSD şi PNL i-au ales vicepreşedinţi pe Gheorghe Marinescu (PSD) şi Mihai Bumbu (PNL). Cei doi nu au fost recunoscuţi de preşedintele CJ. A urmat o serie de procese şi de noi încercări de a alege vicepreşedinţii, toate eşuate, astfel că în prezent CJ nu are vicepreşedinţi.
?Unii ar trebui să înveţe un lucru: că în viaţă, întotdeauna trebuie să îţi laşi loc de bună ziua. Oricât ai vrea să obţii ceva, să îţi laşi loc de bună ziua, iar PSD Bistriţa-Năsăud nu şi-a lăsat, cel puţin faţă de mine. Eu nu plătesc facturi nimănui, am să înghit un broscoi. Nu am urât şi nu urăsc pe nimeni în lumea aceasta, iar în politică e nevoie de un alt fel de comportament ca să poţi să depăşeşti unele momente în care te pune viaţa?, a mai spus Oltean, referindu-se la comportamentul noilor parteneri de guvernare.
Liderul PD-L a recunoscut că nici până în prezent cele două părți nu au ajuns la vreo înțelegere în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean.
?Nu am avut niciun fel de discuţie în plan judeţean. Cu siguranţă va trebui să tragem o beţie, să ne îmbătăm, să uităm de tot ce s-a întâmplat pentru că nu este uşor să te aşezi la masă cu cei care au avut un comportament golănesc faţă de noi, dar viaţa te obligă să faci ceea ce nu ai fi vrut niciodată?, a afirmat Ioan Oltean.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean conflict
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close