Antena 3 CNN Politică PENSII 2018. Băsescu, mesaj dur pe tema pensiilor speciale

PENSII 2018. Băsescu, mesaj dur pe tema pensiilor speciale

PENSII 2018. Băsescu, mesaj dur pe tema pensiilor speciale
13 Mar 2018   •   18:24

PENSII 2018 Preşedintele PMP, senatorul Traian Băsescu, s-a pronunţat marţi împotriva oricărei pensii speciale, precizând că nu crede că va fi susţinută iniţiativa legislativă depusă la Camera Deputaţilor prin care se propune acordarea unei indemnizaţii aleşilor locali pentru limită de vârstă.

PENSII 2018  "Personal, nu cred că va fi susţinut. Nu ştiu proiectul, sincer. Dacă aţi observat, noi am dat foarte multă libertate parlamentarilor noştri în acţiune, dar nu ştiu ca parlamentarii noştri să fi semnat", a declarat Băsescu, la Palatul Parlamentului.

PENSII 2018  El a explicat că pensiile speciale nu sunt rezultate din contribuţia la sistemul de asigurări sociale.

PENSII 2018 "În general, suntem împotriva pensiilor speciale, care sunt furt. Indiferent cine are pensii speciale fură bani. Nu sunt pensii rezultate din contribuţie. Sigur, îi vedem la televizor, ne povestesc cum sunt ei cu arma la picior, dorm cu puşca în pat şi de asta trebuie să aibă pensii speciale, uitând să ne spună că marea lor contribuţie la securitatea României a fost că erau la munci agricole înainte de Revoluţie, strângeau porumb prin Insula Mare a Brăilei şi deodată şi-au dat seama că le trebuie pensii speciale", a susţinut Traian Băsescu.

PENSII 2018 Mai mulţi parlamentari de la PSD, PNL, PMP şi UDMR au depus o iniţiativă legislativă la Camera Deputaţilor prin care propun acordarea unei indemnizaţii pentru limită de vârstă primarilor, viceprimarilor, preşedinţilor şi vicepreşedinţilor de Consilii judeţene

×
Subiecte în articol: pensii speciale
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close