Antena 3 CNN Politică Persoana de la care primarul arestat urma să primească mită, vroia să arunce pe terenul primăriei 100 de maşini de deşeuri

Persoana de la care primarul arestat urma să primească mită, vroia să arunce pe terenul primăriei 100 de maşini de deşeuri

Persoana de la care primarul arestat urma să primească mită, vroia să arunce pe terenul primăriei 100 de maşini de deşeuri
07 Iun 2012   •   14:42

Primarul oraşului ilfovean Măgurele, Dumitru Ruse, a fost reţinut, joi, după ce a primit jumătate din suma de 3.000 de lei pe care o solicitase de la o persoană pentru a-i permite să pună pe un teren al primăriei molozul de la o clădire demolată, potrivit Ministerului Public.

UPDATE 16,20: Persoana de la care primarul oraşului Măgurele, Dumitru Ruse, ceruse 3.000 de lei vroia să arunce pe terenul primăriei o sută de maşini cu deşeuri de construcţii, a declarat, joi purtătorul de cuvânt al  Parchetului Tribunalului Ilfov, Gabriela Spirea. Ea a precizat că primarul Dumitru Ruse a fost dus pentru audiere la Parchetul Tribunalului Ilfov, urmând să fie luate măsurile legale în cazul acestuia.
   
Conform surselor citate, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov a fost formulat un denunţ în legătură cu faptul că primarul Dumitru Rusu a cerut unei persoane 3.000 de lei pentru a o lăsa să pună molozul de la o clădire demolată pe un teren al primăriei.
   
Potrivit înţelegerii dintre cei doi, primarul trebuia să primească 3.000 de lei în două tranşe. În urma flagrantului organizat joi, primarul a fost prins în timp ce primea 1.500 de lei, prima tranşă din banii ceruţi.
   
Dumitru Ruse a fost audiat de procurorii Parchetului Tribunalului Ilfov, care au dispus reţinerea edilului pentru 24 de ore, sub acuzaţia de luare de mită.





×
Subiecte în articol: primar Magurele Ilfov Politie mita
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close