Antena 3 CNN Politică Petre Roman a devenit consilierul lui Crin Antonescu

Petre Roman a devenit consilierul lui Crin Antonescu

Petre Roman a devenit consilierul lui Crin Antonescu
Sursa foto: petre roman
28 Apr 2009   •   04:54

Fostul premier al României Petre Roman a devenit consilier politic al preşedintelui PNL şi candidat la preşedinţie Crin Antonescu. Acesta se va implica atât în campania pentru prezidenţiale, cât şi pentru europarlamentare, în care Antonescu îşi va asuma statutul de ?locomotivă? a partidului. ?Sfaturile mele vor viza ideile, strategia politică, programele, reacţia politică, cei patru stâlpi ai acţiunii politice?, declara Petre Roman pentru Evenimentul Zilei.

Astfel, la puţin timp după ce trecut în barca Partidului Naţional Liberal, fostul premier devine un om important în staful de campanie. În plus, printre apropriaţii lui Antonescu se mai numără Eduard Hellvig, secretar personal al preşedintelui PNL, senatorul Mircea Diaconu şi Marius Nicoară, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj.
De asemenea, liberalii au stabilit să lucreze cu compania Odyssey Communication SRL, controlată de omul de afaceri Dinu Patriciu pentru alegerile europarlamentare.
Şeful campaniei PNL, Rareş Mănescu, susţine însă că firma ar sigura doar ?partea tehnică?. ?Echipa de la partid, coordonată de mine, va face strategia politică, iar Odyssey Communication se va ocupa de publicitate, de panotaj şi de alte aspecte tehnice?, a spus Mănescu. Liderii formaţiunii se aşteaptă la un cost de două milioane de euro pentru alegerile din iunie, la care se vor prezenta sub sloganul ?Apărăm interesul tău în Europa?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close