Antena 3 CNN Politică Petre Roman: Băsescu urmăreşte să îşi asigure o poziţie politică semnificativă după ce nu mai este preşedinte

Petre Roman: Băsescu urmăreşte să îşi asigure o poziţie politică semnificativă după ce nu mai este preşedinte

Petre Roman: Băsescu urmăreşte să îşi asigure o poziţie politică semnificativă după ce nu mai este preşedinte
12 Mai 2014   •   17:50

Premierul Victor Ponta a arătat astăzi, la Antena 3 variantele pe care le va utiliza după alegerile europarlamentare. Acesta vrea o refacere a USL-ului, iar dacă PNL nu va dori, nu exclude să fie chiar el candidatul din partea PSD-PC-UNPR la prezidenţiale.

În urma acesto declaraţii, fostul premier Petre Roman a comentat declaraţiile lui Victor Ponta cu privire la refacerea USL.

"Chiar acest Guvern al lui Ponta vorbeşte despre acest cvorum, neschimbat de 18 milioane. Prin urmare are, pentru a întinde coarda, încă mult timp ", a declarat acesta.

"Fiind în funcţia de preşedinte, Traian Băsescu are avantajul de a avea audienţa media obligatorie alături de el. La orice ieşire a lui, fie că vă place sau nu, trebuie să fiţi prezenţi. Iar câtă vreme are acest instrument la dispoziţie, şi anume de a provoca media, de a aduce media la orice spune el nu văd cum ar renunţa la acest instrument care îi convine ", a mai continuat fost premier.

"În urma acestui tip de manifestare nu va rămâne cu o istorie favorabilă.(...) Urmareşte un singur lucru, şi anume să îşi asigure o poziţie politică semnificativă după ce nu mai este preşedinte", a concluzionat Petre Roman.

×
Subiecte în articol: Petre Roman
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close