Antena 3 CNN Politică Petre Roman: Cred că doamna Andreea Paul trebuie să de explicaţii pentru intervenţia din comisia de buget-finanţe

Petre Roman: Cred că doamna Andreea Paul trebuie să de explicaţii pentru intervenţia din comisia de buget-finanţe

Petre Roman: Cred că doamna Andreea Paul trebuie să de explicaţii pentru intervenţia din comisia de buget-finanţe
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Dec 2014   •   18:24
Scandalul în care a fost implicată Andreea Paul, legat de presiunile din comisia de buget-finanţe pentru banii soţului, au fost comentat în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3. 
 
Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a opinat că este vorba despre un trafic de influenţă în acest caz şi poate ar trebui verificat.
 
"Părerea mea este că este un trafic de influenţă, trebuie verificat conflictul de interese, trebuie să fie verificat, din punct de vedere penal, dacă infracţiunea de trafic de influenţă se încadrează în judecata procurorilor. Doamna Andreea Paul este un personaj care reprezintă încununarea demagogiei şi patetismului politic, în formele sale extreme, cu acele momente de patinaj când încurca nişte candidaţi la prezidenţiale. şi nu mai ştia pe cine susţine, când încurca miniştri aflaţi în puşcărie şi aşa mai departe."
 
De asemenea, Adi Ursu a arătat că este incalificabil interesul doamnei Paul pentru banii soţului, în contextul discuţiilor pe bugetul României.
 
"Într-o comisie parlamentară, într-o discuţie despre bugetul României, tu să ai treabă cu bugetul soţului, mi se pare că este destul de limpede în ce zonă se încadrează. Nu în ultimul rând, sumele pe care ANRP ar trebui să le plătească soţului sunt mărunţişuri."
 
De asemenea, liberalul Petre Roman a explicat că Andreea Paul ar trebui să dea explicaţii în această privinţă. 
 
"Totuşi dânsa trebuia să dea explicaţii. Indiferent de opinia dânsei despre dumneavoastră (postul Antena 3 n.r.). Eu aş îndemna-o pe dânsă să îşi ia răspunderea şi curajul şi să dea explicaţii. Poate poate să explice că nu era o intervenţie în plan personal, dar această obligaţie există", a explicat Petre Roman. 
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close