Antena 3 CNN Politică Petre Roman: Era bine ca Ponta să-şi fi dat DEMISIA după votul de la prezidenţiale

Petre Roman: Era bine ca Ponta să-şi fi dat DEMISIA după votul de la prezidenţiale

Petre Roman: Era bine ca Ponta să-şi fi dat DEMISIA după votul de la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    13 Dec 2014   •   19:48

Liberalul Petre Roman consideră că era bine ca premierul Victor Ponta să-şi fi dat demisia, după scorul obţinut la alegerile prezidenţiale din 16 noiembrie, atât din cauza rezultatelor, cât şi "pentru el".

 
"Era bine să avem un guvern care să reprezinte votul din 16 noiembrie", a spus Petre Roman, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de ştiri, de la Antena 3.

Întrebat, de moderatoare, dacă vrea să spună că era bine ca Victor Ponta să-şi dea demisia, Roman a continuat: "Era bine chiar şi pentru dânsul, având în vedere votul din 16 noiembrie".
 
Fostul premier al României a spus că aşteptările românilor sunt mari acum, iar Ponta ar trebui să vină cu "un guvern de calitate".
 
În ceea ce-l priveşte, Petre Roman nu prea crede într-un guvern reformat, pentru că este slab din punct de vedere politic.
 
"Personal, cred că reformarea unui guvern al celor învinşi categoric pe 16 noiembrie nu e bună, că nu e un guvern puternic, solid, credibil din punct de vedere politic. Aşa, cu petice şi găuri, nu-mi place lucrul acesta", a încheiat Petre Roman.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close