Antena 3 CNN Politică Piedone: M-aţi onorat cu votul dvs. Păstraţi-vă forţele ca acest vot să se regăsească şi în toamnă

Piedone: M-aţi onorat cu votul dvs. Păstraţi-vă forţele ca acest vot să se regăsească şi în toamnă

Piedone: M-aţi onorat cu votul dvs. Păstraţi-vă forţele ca acest vot să se regăsească şi în toamnă
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Iun 2012   •   23:04

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, care va obţine un nou mandat potrivit estimărilor de la exit-poll-uri, i-a îndemnat duminică pe bucureşteni "să îşi păstreze forţele" pentru alegerile din toamnă, astfel încât USL să aibă "undă verde peste tot", informează Agerpres.

"Păstraţi-vă forţele. Să nu vă răciţi. Să mergeţi până în toamnă în ritmul ăsta. (...) Mie mi-aţi trasat linia pe care trebuie să merg în următorii patru ani. Aveţi mare grijă ca acest vot să se regăsească şi în toamnă ca să nu mai am prefectul de o culoare, Guvernul de o culoare, Consiliul de altă culoare. Vreau să avem undă verde peste tot şi să dăm drumul reconstrucţiei acestei ţări, a oraşului şi a sectorului 4, să primesc şi eu fonduri. Nu am primit un leu de la nimeni timp de patru ani. (...) Degeaba sunt eu primar, dacă nu am la minister pe cel care trebuie să sprijine primarul, să dea bani primarului", a declarat Piedone.
   
El le-a spus cetăţenilor sectorului 4 care au venit în Parcul "Lumea Copiilor" pentru a-i fi alături la aflarea rezultatelor exit-poll-urilor că, începând de luni, îşi va relua activitatea de primar şi că va petrece şi mai mult timp în teritoriu decât a făcut-o în timpul mandatului care s-a încheiat.
   
"Astăzi m-aţi onorat cu votul dvs. Mi-aţi dat o mare responsabilitate. Am fost foarte emoţionat în momentul afişării exit-poll-urilor. (...) Vă mulţumesc fiindcă acum patru ani dvs. m-aţi adus la putere şi vă jur că încă patru ani tot lângă dvs. voi sta, fiindcă voi sunteţi puterea mea. (...) Nu am vorbe să arunc în vânt. M-au caracterizat faptele. Eu de mâine trec la treabă. Am auzit vorbe - că o să ia el al doilea mandat şi o să se strice, o să stea în birou, dar vă spun că o să stau şi mai mult în teritoriu fiindcă avem multe proiecte de terminat", a spus Cristian Popescu-Piedone.
   
El le-a transmis locuitorilor sectorului 4 că această campanie electorală pentru alegerile locale nu a fost una uşoară.
   
"Subteranele campaniei - atacuri la familie, la copii, tot felul de ziare şi afişe - nu m-au speriat, ci m-au făcut să merg mai departe pentru că am ştiut că dvs., timp de patru ani, aţi ţinut contabilitatea. (...)  Eu nu am şef. Raportul eu vi-l dau dvs. Singurul meu şef sunteţi dvs. Sunt al dvs., faceţi ce vreţi cu mine. Este o ambiţie personală: Suntem cei mai buni azi şi vom rămâne cei mai buni", a adăugat Piedone.

Cristian Popescu-Piedone a sărbătorit alături de locuitorii sectorului 4 rezultatul exit-poll-urilor cu şampanie pentru copii, artificii şi confetii.

×
Subiecte în articol: campanie electorala minister
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close