Antena 3 CNN Politică Piedone: "Nu las Bucureştiul pe mâna lui Nicuşor". Ce a negociat primarul Sectorului 5 cu PSD

Piedone: "Nu las Bucureştiul pe mâna lui Nicuşor". Ce a negociat primarul Sectorului 5 cu PSD

Cristian Popescu Piedone pare să fie un favorit la cursa pentru Primăria Capitalei, după cum reiese dintr-un recent sondaj CURS. Edilul Sectorului 5 susţine că nu va lăsa Bucureştiul pe mâna lui Nicuşor Dan.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Feb 2024   •   21:52

Deşi nu este încă un candidat oficial la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone a ieşit pe un surprinzător loc 3, neoficial, în cel mai nou sondaj CURS pe tema alegerilor locale în Bucureşti.

Edilul sectorului 5 nici măcar nu a fost inclus în lista sondajului, dar 10% dintre repondenţi l-au nominalizat spontan ca un posibill candidat pe care l-ar vota.

Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat - după ce a apărut în spațiul public informația unei candidaturi la PMB - că a fost în biroul unui important lider PSD la Parlament.

Acum, apariția surpriză în acest sondaj cu 10% ar putea schimba toate calculele care se fac pentru Primăria Capitalei.

Iată ce a spus Piedone la Antena 3 CNN despre o eventuală candidatură:

"Tot respectul pentru Gabi Firea, tot respectul pentru evoluția ei politică și ea știe foarte bine că prima dată când a candidat ca și primar pentru funcția de Primar General, eu, Cristian Popescu, am susținut-o.

Eu am zis de mine orice cal, adică eu, mâine devin gloabă, ca toți alții de-altfel. Şi este ultima dată în care pot să negociez, să pun anumite puncte pe i pentru interesul comunității care m-a alocat cu încredere atunci când toţi aruncau cu pietre în mine.

Dacă nu se configurează, eu am spus clar: candidez la Primăria Capitalei! Simplu. Vor discuta în cadrul coaliției, iar Partidul Puterii Umaniste Social-Liberale și-a arătat opțiunea. Dacă, neavând un candidat care să câștige sigur Bucureștiul, să nu îl dăm din nou pe mâna domnului Nicușor, sau să vină extremismul la puterea Bucureștiului...

Eu, configurat într-un om social și liberal, îmi asum această responsabilitate." - a susţinut Cristian Popescu Piedone.  

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close