Antena 3 CNN Politică Pinalti cere să fie eliberat, pentru că spune că se simte rău

Pinalti cere să fie eliberat, pentru că spune că se simte rău

Pinalti cere să fie eliberat, pentru că spune că se simte rău
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Feb 2015   •   11:52

Gheorghe Ştefan cere din nou judecătorilor Curţii Supreme schimbarea măsurii arestului preventiv cu cel la domiciliu. Acesta invocă probleme de sănătate pe care nu le poate trata din arest. 

 
La sfârşitul lunii ianuarie, primarul suspendat din Piatra Neamţ a fost dus la un spital privat, unde a primit îngrijiri medicale pentru problemele pe care le are la coloana vertebrală. 
 
Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, a fost operat de mai multe ori şi a mai făcut şi infarct în spatele gratiilor
 
Gheorghe Ştefan este în arest preventiv din 29 octombrie 2014, fiind acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani, în dosarul Microsoft. 
 
Pinalti este închis la penitenciarul Jilava.

Citiţi şi DEZVĂLUIRI din Dosarul Microsoft. Pinalti: Peste 100 de persoane implicate, printre ei şi MINIŞTRI. Voi da toate sumele şi numele

Oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Nicolae Dumitru şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, pentru luare de mită în formă continuată şi spălare de bani.
 
Potrivit DNA, Dorin Cocoş a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari.

Citiţi şi Fiica lui Gheorghe Ştefan, anchetată penal
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close