Antena 3 CNN Politică Pinalti: Nu candidez la nicio funcţie în PDL. Nu spun pe cine susţin, să nu creez animozităţi

Pinalti: Nu candidez la nicio funcţie în PDL. Nu spun pe cine susţin, să nu creez animozităţi

Pinalti: Nu candidez la nicio funcţie în PDL. Nu spun pe cine susţin, să nu creez animozităţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Iun 2012   •   14:30

Liderul PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat, marţi, după CNC al PDL, că exclude o candidatură a sa în viitoarea conducere a partidului şi a spus că nu se pronunţă în privinţa persoanei pe care o susţine la preşedinţia PDL, pentru a nu crea "animozităţi".

"Exclud o candidatură a mea. V-am spus că nu voi mai candida pentru BPN. Eu am demnitate şi onoare când spun un lucru", a precizat Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, potrivit Mediafax.

Întrebat pe cine ar susţine la preşedinţia PDL, Ştefan a răspuns: "Nu pot să mă pronunţ pentru că aş crea animozitate în partid".

Gheorghe Ştefan a mai spus că el a susţinut în şedinţă organizarea mai rapidă a Convenţiei Naţionale, dar decizia partidului este ca aceasta să aibă loc pe 30 iunie, deoarece "mulţi au dorit să aibă timp să gândească noua conducere".

"Mi s-a părut că o dată mai rapidă rezolvă problemele partidului mai repede pentru că adversarul nostru este timpul, dar decizia CNC este pentru data de 30 iunie. Mulţi au dorit să aibă timp să gândească la noua conducere, cred că ăsta a fost argumentul principal şi faptul că aleşii noştri au de negociat în consiliile judeţene şi locale", a explicat Ştefan.

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a anunţat, după şedinţa CNC, că pe 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, urmând să fie aleşi preşedintele şi membrii BPN, pe actuala structură de conducere.

Potrivit lui Boc, comisia de organizare a Convenţiei va fi formată din nouă persoane, propuse de organizaţiile judeţene cu cele mai bune rezultate la alegerile locale.

Prima şedinţă a comisiei de organizare va avea loc marţi, la ora 16.00, la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. 1, când va fi ales preşedintele comisiei.

Secretarul general demisionar al PDL, Ioan Oltean, a declarat, marţi, după şedinţa CNC în care s-a decis că în 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, că cei care vor să candideze la şefia partidului trebuie să îşi anunţe candidatura cel târziu miercuri.

"Până acum nu şi-a anunţat nimeni candidatura. Termenele sunt relativ scurte, iar cei care vor să candideze trebuie să îşi anunţe candidaturile azi, cel târziu mâine", a spus Oltean după şedinţa CNC.




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close