Antena 3 CNN Politică Avocatul Gheorghe Piperea, curtat de PNL. Intră avocatul în conducerea partidului?

Avocatul Gheorghe Piperea, curtat de PNL. Intră avocatul în conducerea partidului?

de G.S.    |    15 Iun 2016   •   21:35

Avocatul Gheorghe Piperea a fost ofertat de PNL pentru o funcție în partid. Informația a fost confirmată chiar de avocat, într-o ediție specială realizată de Oana Zamfir, miercuri seară, la Antena 3.

Piperea a explicat că încă nu s-a decis ce vrea să facă, dar a recunoscut că au existat discuții cu PNL.

“A existat o discuție, confirm, dar trebuie să infirm că aș fi pus condiții, că aș fi cerut funcții. Am văzut aticole aberante în presă, că aș fi cerut să fiu președinte la Senat. Nu pot să fac astfel de propuneri, câtă vreme nu există o ofertă și câtă vreme nu am luat nicio decizie. Apoi, eu nu fac lucrurile pe care le fac pentru funcții, pentru ciolan, ci pentru niște proiecte. Eu sunt pus acolo unde sunt pus de obicei pentru calitățile mele, pentru a construi, nu pentru a distruge. Nu s-au pus astfel de probleme. Încă nu am luat nicio decizie, nu știu dacă să fac un astfel de pas, dar e evident că dacă o voi face, o voi face pentru un program de dimensiune mare, nu doar la nivel de București. Eu nu intru în trenduri, eu am alte țeluri. Spre exemplu, cred că aș putea să fac multe lucruri bune în domeniul juridic și experiența din ultimul timp, cu legea dării în plată, este foarte relevantă.”

Întrebat cine i-a făcut propunerea de a intra în PNL, Piperea nu a dat nume, dar a spus că este vorba despre “cel mai înalt nivel al partidului”.

“Eu mă gândesc să dau un răspuns tranșant luni sau marți, dar permite-mi să nu vă spun mai multe momentan. Indiferent ce decizie voi lua, nu mă voi schimba, am să rămân la fel cum sunt.”

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close