Antena 3 CNN Politică Doi miniștri din guvernul Cioloș, posibil pe listele USR

Doi miniștri din guvernul Cioloș, posibil pe listele USR

Doi miniștri din guvernul Cioloș, posibil pe listele USR
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    05 Oct 2016   •   15:12

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că este posibil ca Dragoş Pîslaru şi Cristian Ghinea, miniştrii Muncii şi Fondurilor Europene, să se regăsească pe listele USR. 

"De domnul Dragoş Pîslaru confirm tot ce s-a spus într-un interviu, adică e interesat să vină la noi şi este într-un dubiu dacă poate în momentul acesta să plece din minister. De domnul Ghinea confirm tot ceea ce s-a spus într-un interviu", a spus Nicuşor Dan la o conferinţă de presă prilejuită de prezentarea programului politic al partidului. 

Despre Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, preşedintele USR a spus că acesta este o persoană "foarte interesantă" şi îl aşteaptă "oricând" în partid. 

"Am purtat cel puţin discuţii profesionale pe partea de sănătate", a mai spus Nicuşor Dan, referitor la negocierile cu ministrul Sănătăţii. 

Întrebat cu cine mai poartă discuţii în vederea completării listelor USR, Dan a precizat: "Mai sunt câteva persoane din Guvern, miniştri şi secretari de stat, cu care suntem în dialog şi decizia în ceea ce-i priveşte şi listele noastre de candidaţi le veţi afla pe 20 octombrie".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close