Antena 3 CNN Politică Planul lui Băsescu de a ajunge premier: Aș fi un prim-ministru bun, care să-i permită somn adânc lui Iohannis la Cotroceni

Planul lui Băsescu de a ajunge premier: Aș fi un prim-ministru bun, care să-i permită somn adânc lui Iohannis la Cotroceni

Planul lui Băsescu de a ajunge premier: Aș fi un prim-ministru bun, care să-i permită somn adânc lui Iohannis la Cotroceni
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    19 Noi 2016   •   22:21

Fostul președinte Traian Băsescu, actual șef al PMP, se autopropune premier în perioada următoare și spune că nu este inculpat în niciun dosar.

”În momentul de față cu tot tam-tamul făcut de dosarele mele redeschise, care fuseseu închise pe inexistența faptei, să știți că nu sunt inculpat în niciun dosar”, a spus Traian Băsescu, la România TV.

Întrebat dacă ar putea fi premierul președintelui Iohannis, Traian Băsescu a răspuns: ”În mod categoric, și aș putea fi avea și un premier bun, care să-i permită somn adânc la Cotroceni, să stea fără grijă, că are pe cine lăsa țara”, a continuat fostul președinte Traian Băsescu.

”Este o stratagemă de campanie electorală sau are ași în mânecă”, s-a întrebat Alessandra Stoiceascu, realizatoarea emisiunii Q&A, de la Antena 3.

”La noi nu găsiți nici măcar un singur punct comun cu Traian Băsescu”, a spus Șerban Nicolae, candidat PSD, sâmbătă, la Antena 3.

La rândul lor, nici Eugen Nicolăescu, candidat PNl, Vlad Alexandrescu, candidat USR și Dan Tănasă, candidat ANR au negat o posibilă viitoare alianță cu fostul președinte.

×
Subiecte în articol: premier Q&A cu Alessandra Stoicescu Q&A
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close