Antena 3 Politică Planul lui Iohannis pentru instalarea Guvernului. Președintele întâlnire cu Orban, înainte

Planul lui Iohannis pentru instalarea Guvernului. Președintele întâlnire cu Orban, înainte

01 Noi 2019   •   14:26
Planul lui Iohannis pentru instalarea Guvernului. Președintele întâlnire cu Orban, înainte
Sursa foto: foto: Agerpres

Președintele Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu premierul desemnat Ludovic Orban, la ora 16:00, înainte de ziua de foc din Parlament. 

Preşedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat miercuri că are asigurate peste 233 de voturi pentru învestirea Guvernului, dar că negocierile vor fi continuate până luni pentru a convinge cât mai mulţi parlamentari să voteze noul executiv şi pentru a preveni "eventuale absenţe sau dezertări".

"Cu siguranţă vom avea discuţii până luni, la ora 14,00, şi în timpul votului. Vom avea discuţii în primul rând cu partenerii noştri. (...) Vom continua discuţiile cu toţi ceilalţi parlamentari care nu au susţinut în comisii sau în activitate Guvernul, pentru a-i convinge că România are nevoie de un guvern competent, legitim, care să restabilească echilibrul şi să refacă capacitatea administrativă a guvernului şi a tuturor instituţiilor guvernamentale. (...) În momentul de faţă, nu ne lipsesc voturi. Sper să obţinem cât mai multe voturi până luni. (...) Eu am încredere că vom avea majoritate luni în plen. Avem peste 233 de voturi. Vrem să convingem în continuare ca să prevenim eventuale absenţe sau dezertări, cum am mai avut în alte situaţii", a spus Orban la Parlament.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close