Antena 3 CNN Politică Planul lui Liviu Pleșoianu: „Răspunsul vă va face să înțelegeți exact frica din sistem”

Planul lui Liviu Pleșoianu: „Răspunsul vă va face să înțelegeți exact frica din sistem”

Planul lui Liviu Pleșoianu: „Răspunsul vă va face să înțelegeți exact frica din sistem”
17 Iul 2019   •   10:36

Liviu Pleșoianu a anunțat că va publica pe contul său de Facebook un ”serial”, numit ”Frica de Pleșoianu”, precizând totodată aspecte cu privire la atacurile din ultima perioadă.

„Cine își imaginează că atacurile în rafală, din toate părțile, în același timp, vin din pură întâmplare cu doar câteva luni înainte de alegeri - e complet naiv...

Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar "omul rușilor", ci și un "securist ticălos". Ba mai mult decât atât, am înțeles că am și "numele de cod Romeo".

...Pe lângă faptul că cine scrie aceste mizerii despre mine ar trebui să aibă numele de cod "PsihoPuPu", e evident că mesajele sunt concepute într-un centru de comandă și că li s-a dat drumul imediat după congres. ...Ceea ce înseamnă două lucruri: că le stau ca un ghimpe în coaste multor politruci (atât din PSD, cât și din celelalte partide), multor securiști și multor vorbitori de alte limbi și că băieții de... serviciu cunosc sondajele reale în ce mă privește, ceea ce a început să genereze "îngrijorare" în Sistem.

În afară de mine, întrebați-vă dacă mai există măcar UN SINGUR om care și-a anunțat intenția de a candida și asupra căruia să fi fost pornită în aceste săptămâni o campanie atât de puternică... Răspunsul vă va face să înțelegeți exact FRICA din SISTEM! Frica lor de dumneavoastră și de capacitatea mea de a acționa ca factor de coagulare... Frica lor de milioanele de picături care ar putea conștientiza că împreună formează un ocean” a scris deputatul PSD pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu plan Sistem
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close