Antena 3 CNN Politică Planul secret de înlăturare a premierului Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria

Planul secret de înlăturare a premierului Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria

Planul secret de înlăturare a premierului Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mai 2017   •   18:04

Dana Grecu a prezentat, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, planul secret de înlăturare a premierului Sorin Grideanu, de la Palatul Victoria, în urma disensiunilor tot mai adânci ale acestuia cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

DCNews.ro scrie, miercuri, despre intențiile lui Dragnea de a-l înlocui pe Grindeanu și dezvăluie trei metode care sunt luate în calcul:

1. Sorin Grindeanu să demisioneze în urma evaluării anunțate de Liviu Dragnea.

2. Un important contingent de miniștri să demisioneze, iar Sorin Grindeanu să își piardă susținerea. 

3. Moțiune de cenzură, în cazul în care Grindeanu acceptă demisiile miniștrilor care pică "evaluarea", dar el nu renunță la funcție.

Analistul Bogdan Chirieac a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că informația a venit pe surse, atât de la Kiseleff (sediul PSD), cât și de la Palatul Victoria (Guvern). Bogdan Chirieac a arătat că în acest weekend partidul pregătește o evaluare a Guvernului, care îl va viza și pe Sorin Grindeanu, evaluare în urma căreia s-ar putea lua inclusiv o decizie de schimbare a premierului.

”Dacă domnul Dragnea consideră că Guvernul acesta nu-i mai reprezintă pe cei care l-au votat, este dreptul lui să modifice ce crede”, a spus Bogdan Chirieac, arătând că Liviu Dragnea este ”omul legitim din toate punctele de vedere să ia decizii politice”.

”Eu nu am de unde să știu dacă domnul Grindeanu sau domnul Dragnea sunt oamenii sistemului. Dar, aș vrea să subliniez că ar putea fi nevoiți să facă ceea ce vrea sistemul. Pentru că țara, după părerea mea, nu e condusă de domnul Grindeanu. Domnul Grindeanu este eșalonul patru. Trei este domnul Dragnea, doi sunt serviciile iar primul este în altă parte, nu în România”, a spus jurnalistul Adina Anghelescu Stancu, la Antena 3.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close