Antena 3 CNN Politică Pleacă Victor Ponta din Guvern?

Pleacă Victor Ponta din Guvern?

Pleacă Victor Ponta din Guvern?
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Aug 2015   •   11:32

Radu Tudor pune întrebarea anului pe blogul personal pentru Victor Ponta: va renunţa premierul la funcţia de prim-ministru înainte de noiembrie 2016? 

 
Asta în contextul în care foarte multe surse politice şi jurnalistice spun că Victor Ponta se va retrage din functia de prim ministru, din cauza ca e puternic afectat emotional de anchetarea lui, a familiei sale si prietenilor sai la DNA. 
 
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat într-o intervenţie telefonică la News Magazine, că există foarte multe surse care indică spre o astfel de decizie şi problema ar trebui lămurită odată pentru totdeauna.
 
"Am pus această întrebare într-un moment în care mulţi lideri ai PSD şi mulţi analişti vorbesc despre faptul că Victor Ponta ar putea renunţa la funcţia de premier. Problema principală este vehicularea acestui zvon din ce în ce mai intens. Şi acesta a fost alimentat şi de renunţarea la funcţia de preşedinte al PSD într-un mod cât se poate de intempestiv, gest care i-a surprins pe toţi colegii de partid. Cu nimeni nu s-a consultat Victor Ponta când a anunţat că demisionează."
 
"L-am întrebat public pe premier dacă are de gând să renunţe la această funcţie şi eu cred că dacă se va întoarce mâine din concediu, trebuie să răspundă ferm la această întrebare şi să fie conştient de faptul că reprezintă încă intenţia de vot şi suportul a milioane de români în bătălia politică pe care o are de dus cu adversarii săi", a explicat Radu Tudor. 
 
"Premierul a explicat că vrea să rămână în funcţie până în 2016, dar tot Victor Ponta a explicat că dacă se găseşte o persoană mai bună în interiorul coaliţiei care să preia funcţia de premier, este gata să se dea la o parte. Ori genul acesta de afirmaţii nu fac decât să alimneteze speculaţiile şi aş vrea să înţeleagă toţi cei care citesc această întrebare: În absolut toate emisiunile de la Antena 3, invitaţii din PSD, analiştii, oamenii cu surse în Guvern, în PSD, coaliţia de guvernare, toţi ne spun că Ponta renunţă la funcţie, că se întoarce din State şi renunţă la funcţie. Sunt foarte multe surse care spun acelaşi lucru şi de aceea cred că Victor Ponta trebuie să răspundă public la această chestiune şi sper să aibă încă puterea să îşi dea seama că acest Guvern şi această majoritate se bazează pe voinţa şi pe tăria lui de caracter", a conchis Radu Tudor. 
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close