Antena 3 Politică Conducerea PMP a convocat congresul pentru alegerea unor noi lideri. O parte din membri vor fuziune cu PNL

Conducerea PMP a convocat congresul pentru alegerea unor noi lideri. O parte din membri vor fuziune cu PNL

de Laura Dinu    |    13 Ian 2022   •   07:30
Conducerea PMP a convocat congresul pentru alegerea unor noi lideri. O parte din membri vor fuziune cu PNL
Sursa foto: hepta

O parte a conducerii PMP a decis să convoace congresul pentru alegerea unor noi lideri naționali. Există mai multe tabere în partid: unele care doresc să fuzioneze cu PNL, altele care doresc o colaborare cu liberalii.

Congresul PMP va avea loc peste o lună.

„Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit statutar astăzi, 12 ianuarie 2022, cu prezența a 46 de lideri din 69 și a hotărât convocarea Congresului PMP în data de 19 februarie 2022 pentru alegerea unei noi conduceri naționale, cu procedură de vot online”, scrie în comunicatul de presă al PMP, potrivit Mediafax

În funcție de rezultatul alegerilor din februarie se va stabili viitorul formațiunii politice conduse de Cristian Diaconescu. În partid sunt mai multe tabere care refuză negocierile cu PNL sau nu acceptă decât o colaborare punctuală, pe proiecte.

Sunt însă și membrii din conducere care doresc să fuzioneze cu PNL și astfel să obțină poziții în conducerea formațiunii liberale și în administrație. 

×
Subiecte în articol: PMP PNL

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close