x close

PMP îi cere lui Cristian Preda să demisioneze din Parlamentul European

05 Mar 2015   •   19:09
PMP îi cere lui Cristian Preda să demisioneze din Parlamentul European

PMP solicită demisia de onoare a eurodeputatului Cristian Preda, pe motiv că acesta a câștigat primul mandat în Parlamentul European cu ajutorul PDL, după care a început să-l critice, informează Agerpres.

"PMP solicită demisia de onoare a domnului Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lăsa loc următorului clasat pe listele Partidului Mișcarea Populară. (...) Domnul Cristian Preda a câștigat primul mandat de europarlamentar cu sprijinul PDL, după care a început să critice partidul care l-a trimis în Parlamentul European", precizează PMP.

Referitor la recentele declarații ale lui Cristian Preda, reprezentanții PMP precizează că acesta a fost exclus din partid iar contestația la decizia de excludere a fost respinsă de Comisia de Arbitraj și Integritate.

"PMP a repetat același comportament. După ce s-a văzut cu un mandat în Parlamentul European, a adus jigniri publice grave partidului și membrilor, cu efortul cărora a obținut această poziție importantă la Bruxelles", se mai afirmă în comunicat.

Într-o postare pe Facebook, Cristian Preda afirma că asocierea PMP cu PP-DD e "scandaloasă".

Citeşte mai multe despre:

PMP cristian preda
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati