Antena 3 CNN Politică PMP se dezice de Băsescu şi Udrea. „Partidul a fost creat drept jucărie pentru Elena Udrea”

PMP se dezice de Băsescu şi Udrea. „Partidul a fost creat drept jucărie pentru Elena Udrea”

PMP se dezice de Băsescu şi Udrea. „Partidul a fost creat drept jucărie pentru Elena Udrea”
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2015   •   18:16

Partidul Mişcarea Populară începe să se dezică de Traian Băsescu şi Elena Udrea. Siegfried Mureşan, vicepreşedintele PMP, susţine că numai 5% dintre membrii PMP o mai susţin pe Elena Udrea.

„N-aş spune că declaraţiile lui Traian Băsescu sunt reprezentative pentru partid sau că ar fi asumate de PMP.(...) Eu, ca cetăţean român, cred că e nevoie de lupta anticorupţie exact cum se întâmplă acum. Sunt mai îngrijorat de un elev care merge pe jos la şcoală mai mulţi kilometri decât de soarta oricărui om politic român acuzat de corupţie căruia i s-au pus cătuşe.(...) În august 2014, în PMP a fost majoritate în favoarea candidaturii Elenei Udrea. După alegerile prezidenţiale, tot o majoritate, covârşitoare, a înţeles că această candidatură a Elenei Udrea a fost o greşeală. Un om politic trebuie să simtă oamenii, să înţeleagă ce cred despre el. Oamenii care au fost în jurul ei, care nu vor fi niciodată suspectaţi de fapte de corupţie, spun că a făcut lucruri bune ca ministru, dar în percepţia oamenilor ea are o cu totul altă imagine. În noiembrie 2014, după prezidenţiale, majoritatea celor din PMP credeau că a fost o eroare această candidatură.(...) Unii au susţinut-o din convingere, alţii au fost pătimaşi, câţiva o mai susţin şi azi, dar sunt probabil în jur de 5 la sută din PMP”, a declarat Siegfried Mureşan, potrivit România Liberă.

Avocatul Lucian Bolcaş a comentat informaţiile în emisiunea 100 de Minute.

„Partidul a fost creat ca jucărie pentru Elena Udrea. Carol al II-lea îi făcea cadou Elenei Lupescu o maşină sau o haină de blană. Traian Băsescu i-a făcut instituţional cadou un partid Elenei Udrea”, a declarat Lucian Bolcaş.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close