Antena 3 CNN Politică PNG, băgat de Becali la hibernat

PNG, băgat de Becali la hibernat

PNG, băgat de Becali la hibernat
29 Dec 2008   •   16:12

PNG pare a fii ajuns în pragul desfiinţării sale. Descurajat de scorul electoral mai mult decât modest obţinut la alegerile parlamentare, Gigi Becali a decis deja să-şi bage partidul de buzunar la conservat în aşteptarea unor vremuri mai bune.
Potrivit unui comunicat difuzat pe site-ul oficial al formaţiunii PNG "intră în conservare". "Pentru Partidul Noua Generaţie - Creştin- Democrat, în seara zilei de 30 noiembrie 2008, timpul s-a oprit. După anunţul rezultatelor sondajelor de opinie, pentru PNG-CD, timpul parca a îngheţat. (...) PNG-CD intră în conservare", se arată în comunicat, decizia fiind explicată ca unica soluţie viabila, în contextul evoluţiilor imprevizibile de pe scena politică internă.
Textul micii informări lasă să se înţeleagă că partidul ar putea fi trezit când vor apărea vremuri mai bune pentru afirmarea sa."Va veni vremea în care PNG-CD va recăpăta forţa pe care până nu demult a avut-o şi va redeveni un partid demn de luat în seamă", se mai precizează în documentul postat pe site.
Decizia vine după ce Becali a renunţat şi la "glob", blogul său personal, după ce în perioadale sale bune avea şi 7.000 de vizitatori pe zi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close