Antena 3 CNN Politică PNL a depus cererea pentru convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare

PNL a depus cererea pentru convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare

PNL a depus cererea pentru convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Ian 2012   •   15:28

Solicitarea de convocare a unei sesiuni parlamentare extraordinare, în care să se discute despre situaţia politică şi reacţia autorităţilor la manifestaţii a fost depusă luni, la conducerile celor două Camere ale Legislativului, a anunţat vicepresedintele PNL Mihai Voicu, informează Mediafax.

"Cererea pentru convocare a fost depusă. Viceliderul grupului PNL de la Cameră, Eugen Nicolăescu, m-a informat că solicitarea a fost transmisă. Aşteptãm reacţia instituţională de la Cameră şi Senat pentru convocarea şedinţei Biroului reunit care să dezbatã şi, sperăm, aprobe cererea noastrã", a spus Mihai Voicu.
   
El a precizat că PNL a cerut reunirea comună a Camerelor pentru a discuta situaţia politicã, Parlamentul având dreptul de a face dezbateri pe situaţia politicã, precum şi pentru a analiza reacţia autoritãţilor faţă de evenimentele din ultimele zile.
   
Voicu a precizat cã cele două Camere s-ar putea reuni lunea viitoare, într-un scenariu optimist.

Camera Deputaţilor şi Senatul se întrunesc în sesiuni extraordinare, la cererea preşedintelui României, a Biroului Permanent al fiecãrei Camere ori a cel puţin o treime din numărul deputaţilor sau al senatorilor.

×
Subiecte în articol: parlament PNL Biroul Permanent Mihai Voicu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close