Antena 3 CNN Politică PNL, adus de la 20% la 15 procente. Crin Antonescu, ?puţin dezamăgit? (VIDEO)

PNL, adus de la 20% la 15 procente. Crin Antonescu, ?puţin dezamăgit? (VIDEO)

PNL, adus de la 20% la 15 procente. Crin Antonescu, ?puţin dezamăgit? (VIDEO)
Sursa foto: Crin Antonescu
07 Iun 2009   •   21:34

Preşedintele PNL Crin Antonescu s-a declarat duminică seara, ?puţin dezamăgit? de rezultatul scrutinului pentru PE prezentat de exit-poll-urile Insomar şi CCSB, scor pe care însă l-a pus mai mult pe seama fraudării alegeruilor de către PSD şi PDL decât pe incapacitatea partidului său de a atrage mai multe voturi. Liderul PNL se află în prezent într-o poziţie delicată. Antonecu a reuşit să-l debarce pe fostul preşedinte liberal Călin Popescu Tăriceanu, care obţinuse la alegerile parlamentare 20%, invocând nevoie de sânge proaspăt. Transfuzia reclamată nu s-a materializat însă şi în procente în plus, noua conducerea liberală reuşind contraperformanţa unui handicap de 5 procente.
"Am fost singuri în faţa a două partide care au anunţat, ele însele, o sumedenie de fraude şi de ilegalităţi", a justificat Crin Antonescu scorul obţinut de PNL.
"Aş vrea înainte de toate să le mulţumesc tuturor românilor care şi-au exercitat astăzi dreptul la vot, celor care şi-au exercitat dreptul la vot o singură dată şi neplătiţi în ziua alegerilor. În al doilea rând aş vrea să le mulţumesc celor care au dat votul lor candidaţilor PNL. Îi asigur că acest vot va fi folosit cum trebuie de către europarlamentarii pe care îi vom avea", amai comentat sec Antonescu.


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close