Antena 3 CNN Politică PNL caută TRĂDĂTORI în coaliţie care să voteze moţiunea. Pe ce se bazează Blaga

PNL caută TRĂDĂTORI în coaliţie care să voteze moţiunea. Pe ce se bazează Blaga

PNL caută TRĂDĂTORI în coaliţie care să voteze moţiunea. Pe ce se bazează Blaga
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    10 Iun 2015   •   18:08

PNL este în febra negocierilor pentru moţiunea de vineri. În primul rând, parlamentarii au fost chemaţi să li se pună în vedere nu cumva să lipsească.

Deşi matematica parlamentară arată că Ponta n-ar trebui să aibă vreo emoţie, liderii PNL spun că se bazează şi pe alţi parlamentari responsabili. Ceea ce, în traducere, ar însemna că speră la trădări din interiorul coaliţiei.

Liberalii au renunţat la mitingul pe care-l anunţaseră pentru vineri la Palatul Parlamentului, după ce contra-mitingul PSD obţinuse autorizaţie într-o poziţie mai bună. 

 
 
Blaga speră la o minune
 
"Dacă ne uităm la matematica parlamentară, aş spune că nu sunt şanse foarte mari. Încă ne bazăm pe buna cuviinţă şi mai ales pe buna credinţă faţă de electorat a unora de la PSD şi UNPR. Avem de partea noastră partidul domnului Geoană. Domnul Fenechiu a semnat cu grupul său moţiunea. Am văzut poziţia nuanţată a UDMR care a spus că îşi lasă să voteze colegii precum le dictează propriile conştiinţe.(...) Îmi doresc ca această moţiune să treacă pentru a putea prelua guvernarea. Altfel, Ponta duce România, din păcate, într-o izolare faţă de partenerii europeni şi euro-atlantici", a spus Vasile Blaga, co-preşedinte PNL, potrivit Gândul.
 
La rândul său, Victor Ponta spune că nu are nicio emoţie pentru moţiunea de vineri. În plus, şi-a îndemnat miniştrii să meargă în plen să asculte criticile Opoziţiei şi apoi să se întoarcă la treabă.

Informaţiile au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Cod galben de ploi torențiale, vijelii și grindină! 35 de județe vizate
x close