Antena 3 Politică PNL cere demiterea ministrului Finanțelor: „Obrăzniciile și golăniile de discotecar nu mai pot continua”

PNL cere demiterea ministrului Finanțelor: „Obrăzniciile și golăniile de discotecar nu mai pot continua”

de S.T.    |    13 Mar 2019   •   19:20
PNL cere demiterea ministrului Finanțelor: „Obrăzniciile și golăniile de discotecar nu mai pot continua”

PNL cere demiterea ministrului de Finanțe Eugen Teodorovici.

„Atacurile suburbane, mizerabile, sub orice limită de bun simţ şi comportament civilizat ale ministrului Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici la adresa parlamentarilor PNL, Florin Cîţu şi Siegfried Mureşan, trebuie sancţionate public drastic prin demiterea imediată din funcţie.

Golăniile şi obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetenţă şi ticăloşie în faţa unor critici argumentate venite din partea senatorului Florin Cîţu sau a europarlamentarului Siegfried Mureşan, care au scos la iveală jocurile suspecte făcute de Teodorovici din poziţia ministru de Finanţe care asigură preşedinţia Consiliului EcoFin în favoarea intereselor unor paradisuri fiscale de pe lista neagră a Uniunii Europene.

Ministrul Teodorovici trebuie să răspundă public al cui a fost interesul să ceară amânarea unei decizii privind lista neagră a paradisurilor fiscale boicotate de Uniunea Europeană. Să ne spună dacă el, Teodorovici, sau apropiaţii lui, Dragnea, Tăriceanu, Ponta, Vâlcov sau alţii dintre cunoscuţii lui au conturi în aceste paradisuri fiscale.

Jigniri fără precedent la dezbaterile pentru Buget. Ministrul Finanțelor: După ce că ești urât, ești și prost

În loc să răspundă acestor suspiciuni întemeiate de favorizare a unor infractori condamnaţi pentru spălare de bani, cu conturi în paradisuri fiscale interzise de Uniunea Europeană, ministrul Teodorovici prins cu alba-neagra în Consiliul Uniunii Europene, iese public cu tupeu nemărginit, vituperând acuzaţii fără sens şi jigniri personale ordinare la adresa celor care se luptă pentru binele românilor atât în Parlamentul României cât şi în Parlamentul European.

Somăm premierul României, Viorica Dăncilă, să iniţieze demiterea din funcţie ministrului Teodorovici şi să prezinte public mandatul României şi justificarea acestuia la reuniunea Consiliului de miniştri ai Finanţelor din Uniunea Europeană cu privire la lista neagră a paradisurilor fiscale.

Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene a fost deja târâtă într-un scandal european de proporţii care plasează Guvernul României în zona statelor care protejează şi încurajează spălarea de bani prin conturi offshore.

Partidul Naţional Liberal se declară ferm împotriva acestei poziţii exprimate de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la reuniunea EcoFin şi condamnă folosirea preşedinţiei Consiliului UE pentru a servi interesele obscure ale unor grupuri de interese ale coaliţiei PSD-ALDE”, arată comunicatul de presă al PNL.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close