Antena 3 CNN Politică PNL vrea eliminarea impozitării concediilor medicale. Nicoleta Pauliuc: "Nu putem accepta!"

PNL vrea eliminarea impozitării concediilor medicale. Nicoleta Pauliuc: "Nu putem accepta!"

Partidul Naţional Liberal (PNL) vrea eliminarea impozitării concediilor medicale. Senatoarea Nicoleta Pauliuc a anunţat, în direct la Antena 3 CNN, că PNL va depune în Parlament un amendament în acest sens.

de Georgiana Adam    |    05 Feb 2024   •   14:13

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a anunţat că grupul parlamentar PNL va depune în Parlament un amendament pentru eliminarea impozitării cu 10% a concediilor medicale.

Anunțul a fost făcut în timpul dezbaterii "Cancerele în rândul femeilor - direcţii de acţiune pentru îmbunătăţirea prevenţiei, a diagnosticului precoce şi a accesului timpuriu la tratament", cu prilejul Zilei Mondiale de Luptă împotriva Cancerului, organizată la Senatul României.

Totodată, senatoarea PNL a făcut anunţul şi în direct la Antena 3 CNN.

Astfel, amendamentul vizează nu numai pacientul oncologic ci şi o serie de categorii, precum concediul de maternitate şi risc maternal, pentru îngrijirea copilului bolnav.

"Nu putem accepta ca în momentul în care un pacient oncologic se îmbolnăveşte, merge la tratament, concediul medical pe care statul i-l dă pentru susţinerea ca el să meargă mai departe şi să obţină victoria cu acest diagnostic, să fie impozitat", a explicat Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close