Antena 3 CNN Politică PNL: „Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă. Este un Executiv compromis”

PNL: „Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă. Este un Executiv compromis”

PNL: „Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă. Este un Executiv compromis”
09 Feb 2017   •   15:48

Secretarul general adjunct al PNL, deputatul Florin Roman, a declarat joi, la Alba Iulia, că PSD ar trebui 'să asculte vocea străzii' şi să înlocuiască Guvernul Grindeanu, pe care el l-a catalogat 'imoral', 'compromis' şi care 'a aruncat România în haos', parlamentarul susţinând de asemenea că PNL nu doreşte alegeri anticipate.

'Este un guvern imoral, este un guvern compromis, este un guvern care a aruncat România în haos în ceea ce priveşte situaţia internă, este un guvern care nu mai are credibilitate externă şi, din acest motiv, Guvernul Grindeanu trebuie să plece acasă. Noi nu dorim să accedem la putere prin alte chestiuni, de genul ăsta, cum s-a vehiculat. PSD-ul are majoritate în Parlament, are destui oameni care pot fi membri ai Guvernului, al unui guvern, sperăm noi, al României şi nu al lui Dragnea, şi poate guverna în continuare liniştit', a afirmat, într-o conferinţă de presă, Florin Roman.

Parlamentarul liberal crede că în caz contrar oamenii din stradă nu se vor linişti, aceştia neputând fi păcăliţi şi opriţi.

'Dacă protestele de stradă vor continua, sunt convins că acest guvern nu mai poate să reziste şi va demisiona', a opinat Florin Roman.

Întrebat dacă alegerile anticipate ar reprezenta o soluţie, liberalul a răspuns negativ.

'Nu. Şi nici nu ne dorim alegeri anticipate. Şi nu avem de ce. Avem un vot legitim pe data de 11 decembrie. PSD - ul a câştigat alegerile, are un program de guvernare, are majoritate parlamentară, domină toate instituţiile statului, are cel mai mare număr de primari, de preşedinţi de consilii judeţene, mai puţin Preşedinţia. Ceea ce trebuie însă să facă PSD-ul este să asculte vocea străzii şi să înlocuiască acest guvern nelegitim, imoral şi hoţ (...) şi să vină cu o serie de oameni care sunt convins că au învăţat din păţania acestui guvern marionetă şi cred în final că şi domnul Dragnea, ca autor moral al acestui scenariu, va trebui să-şi dea demisia din fruntea Camerei Deputaţilor', a conchis secretarul general adjunct al PNL.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: guvernul grindeanu PNL
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close