Antena 3 CNN Politică PNL Iaşi îl vrea în continuare pe Relu Fenechiu ca preşedinte al organizaţiei

PNL Iaşi îl vrea în continuare pe Relu Fenechiu ca preşedinte al organizaţiei

PNL Iaşi îl vrea în continuare pe Relu Fenechiu ca preşedinte al organizaţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2013   •   16:54
Membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi i-au acordat sâmbătă deputatului Relu Fenechiu încrederea pentru continuarea mandatului acestuia în funcţia de preşedinte al filialei judeţene.
 
În urma unui vot secret, Relu Fenechiu a primit mandatul de încredere din partea a 97 de reprezentanţi ai Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi, în timp ce alţi trei au votat împotrivă. 
 
'Acest vot nu era pe ordinea de zi. Era o etapă pe care domnul Fenechiu a simţit că trebuie să o parcurgă şi a solicitat membrilor Delegaţiei Permanente Teritoriale a PNL Iaşi să spună dacă îi acordă încrederea pentru continuarea mandatului acestuia în funcţia de preşedinte al filialei judeţene. A fost un proces cu vot secret', a declarat Marius Dangă, secretar coordonator al filialei judeţene a PNL, pentru Agerpres.
 
La rândul său, deputatul Relu Fenechiu, preşedintele filialei judeţene a PNL Iaşi, a spus că acest vot de susţinere îl responsabilizează pentru a-şi continua eforturile de a promova proiectele şi interesele Iaşiului la nivel naţional. 
 
'Vreau să le mulţumesc colegilor mei pentru sprijin şi să îi asigur că, atât timp cât voi fi preşedintele acestei filiale, priorităţilor lor vor fi şi priorităţile mele', a declarat Fenechiu. 
 
Membrii Delegaţiei Permanente Teritoriale a Organizaţiei Judeţene a Partidului Naţional Liberal din Iaşi s-au întâlnit sâmbătă, la Ateneul Tătăraşi, pentru a stabili obiectivele la alegerile europarlamentare, dar şi pentru a discuta despre proiectele considerate prioritare la nivel judeţean. 
 

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close