Antena 3 Politică PNL îl va convoca pe Mihai Tudose în Parlament pentru explicaţii despre situaţia economică

PNL îl va convoca pe Mihai Tudose în Parlament pentru explicaţii despre situaţia economică

28 Aug 2017   •   16:42
PNL îl va convoca pe Mihai Tudose în Parlament pentru explicaţii despre situaţia economică Foto: Agerpres

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că partidul pe care îl conduce intenţionează să îl convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose în Parlament pentru a da explicaţii cu privire la ”situaţia economică dezastruoasă”, adăugând că liberalii vor utiliza toate căile parlamentare pentru a opri activitatea unor miniştri, potrivit news.ro.

„La prima întrunire în care noi ca PNL putem la ”Ora Guvernului” să convocăm la Parlament oficiali guvernamentali, îl vom convoca pe premierul Tudose pentru a da seamă pentru situaţia economică dezastruoasă, pentru situaţia bugetară, pentru ameninţările pe care le aruncă în fiecare zi asupra firmelor şi asupra mediului economic activ şi mai ales să dea seamă pentru declaraţiile inepte pe care le-a făcut şi apropo de bănci şi Pilonul II de pensii şi în general referitoare la diferitele chestiuni de natură economică, fiscală şi bugetară”, a anunţat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Acesta a adăugat parlamentarii liberali vor uza toate pârghiile procedurale pentru a opri activitatea unor miniştri şi pentru a-I obliga să dea explicaţii publice în faţa societăţii.

„Vom uza de toate căile procedurale pe care le avem pentru a încerca să oprim activitatea unora dintre miniştri sau pentru a-i determina şi să dea explicaţii publice pe care nu le dau de bunăvoie în faţa societăţii - convocări în faţa comisiilor de specialitate, moţiuni simple, comisii de anchetă, convocări în faţa plenului”, a mai spus Orban.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close