Antena 3 CNN Politică PNL își pregătește strategia privind votul pentru Guvern. Liberalii nu vor vota cu bilele la vedere - surse

PNL își pregătește strategia privind votul pentru Guvern. Liberalii nu vor vota cu bilele la vedere - surse

Liderii PNL își pregătesc strategia privind votul pentru Guvern. Potrivit surselor, parlamentarii PNL nu vor vota cu bilele la vedere. Asta ca să nu se facă de râs că nu îşi aprobă propriul Guvern si nici să nu poată fi acuzat că a încălcat din nou Constituţia. 

PNL își pregătește strategia privind votul pentru Guvern. Liberalii nu vor vota cu bilele la vedere - surse
Sursa foto: sursă foto: Gov.ro
09 Mar 2020   •   16:39

Potrivit surselor, parlamentarii PNL ar urma sa nu voteze cu bilele la vedere, tocmai pentru a putea asigura voturile necesare pentru respingerea cabinetului. Este o măsură de siguranță a liderilor pnl, în cazul în care o mare parte dintre parlamentari vor da unda verde noului executiv.

Ludovic Orban evita sa spună clar dacă parlamentarii PNL își vor susține prin vot guvernul. Orban susține ca parlamentarii PNL "vor face ceea ce este mai bine pentru tara si vor acționa în cadrul constituțional". 

În același timp, președintele PNL declara ca parlamentarii formațiunii pe care o conduce sunt implicati în încercarea de a forma o majoritate, însă în tot acest timp a ezitat sa spună dacă își dorește o majoritate pentru a trece sau pentru a respinge guvernul.


 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close